O gamă largă de haine de damă in magazinele Larissa Fashion

Brandul Larissa Fashion din Piteşti prinde pe zi ce trece rădăcini în piaţa comerţului de haine de damă. Nici începutul nu a fost timid când a demarat activitatea prin magazinul online www.larissafashion.ro cu vânzări de produse 100% româneşti. Acum, în paralel cu vânzarea hainelor  online si-a deschis primul magazin propriu de producator pe Strada Nicolae Balcescu nr. 91, aproape de staţia Kaufland Nord. Locaţia pune la dispoziţia clientelor o gamă variată de produse constând în paltoane, geci, sacouri, cămăşi, bluze, rochii, fuste, salopete si pantaloni, trădate de la distanţă de suflu tineresc şi eleganţă de bun gust. Calitatea superioară, paleta coloristică şi preţul de producător sunt pilonii pe care se sprijine business-ul aflat la prima tinereţe.

_DSC0600Businessul are rădăcini adînci în istoria unei familii piteştene cu experienţă de peste 20 de ani în industria textilă şi se pare că ştafeta este predată pe mîini bune unei tinere talentate din noua generaţie, pasionată de arta vestimentaţiei. În următorii ani, înarmată cu talent creativ, este hotărîtă să deschidă aripile noii afaceri în mai multe magazine de haine destinate femeilor, situate în diverse orase ale tarii.

Larissa  Fashion, revelaţia frumuseţii
Astazi
În cochetul magazin situat în zona Nord a oraşului Pitesti, ai parte de atâta căldură din partea personalului, de o atmosferă mai mult decât primitoare şi haine care te scot în lumina oricărui eveniment la care vei fi prezentă. Privirile tale nu se mai satură alergând pe fiecare produs în parte, de la un capăt la altul al magazinului. Şi te mai tentează şi preţurile decente, deşi împacă toate nevoile. De la primul pas în magazin, se vede clar că imaginaţia creatoarei s-a înscris la un maraton al frumuseţii sortit din start succesului. Cele care îi trec pragul  sau vizitează site-ul www.larissafashion.ro au parte de o revelaţie: găsesc în fiecare produs un suflu tineresc, eleganţă, confort şi originalitate. Cu alte cuvinte, frumuseţea capătă noi valenţe de care vor profita atât adolescentele, cât şi persoanele trecute de prima tinereţe. Aici, orice sesiune de shopping deschide larg uşa zâmbetului ca ziua ta să se încheie în paşi de voie bună.

Haine purtabile în diverse ocazii
_DSC2198
La magazinul Larissa Fashion, fiecare haină se înscrie în zona tinereţii şi se lasă purtată cu lejeritate oriunde te-ai afla: la şcoală, la serviciu, întâlniri de afaceri sau la vreun eveniment select. Câştigi garantat timp şi bani fie că-ţi doreşti rochii lejere, elegante, cu croială tinerească purtate la diverse ocazii, bluze şi cămăşi din materiale uşoare şi de calitate, fuste-pantalon ce-ţi oferă libertate în mişcare, geci ce-şi găsesc utilitate în acest sezon sau pantaloni cu croială lejeră ori tip creion, numai buni pentru vremea aflată în răcire. Toate piesele găzduite îţi descoperă personalitatea şi stilul vestimentar, lăsând căldura lor să-ţi locuiască casa sufletului.

Cei interesaţi să-şi achiziţioneze haine ale brandului Larissa Fashion o pot face fie de la magazinul online accesând pagina web: www.larissafashion.ro  sau direct de la sediul Larissa Fashion situat în Piteşti, Blv. Nicolae Bălcescu nr.91, lângă staţia Kaufland Nord.

Pentru consultanţă vestimentară şi relaţii, sunaţi la tel. 0744 373666.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *