DESPRE NOI

BRAND 100% ROMANESC

Larissa Fashion este un brand 100% românesc, care comercializează haine pentru femei cu o puternică ancoră de tinerețe și prospețime. Hainele noastre oferă mai multă libertate de mișcare și confort, reușind cu succes să devină o sursă de inspirație pentru femeile din România.

De ce sa ne alegi?

Inspirație pentru femei 100%
Haine de calitate 100%
Eleganță și simplitate 100%
Încredere și înțelegere 100%

Scopul nostru este să aducem în prim plan haine confortabile și originale, la prețuri accesibile, care îți permit să îți înnoiești garderoba în fiecare sezon, cu rochii care se pliază perfect pe silueta ta, pantaloni care îți oferă încredere în tine și topuri pe care le poți asorta cu fiecare nou trend din moda contemporană.

Larissa Fashion este formată dintr-o echipă cu expertiză de peste 20 de ani în industria textilă, care își dedică în permanență timpul pentru ca fiecare clientă care ne trece pragul magazinului să se simtă confortabil în pielea ei și să dobândească curajul și mândria de a se simți încrezătoare și îndrăzneață.

Ne-am dezvoltat brandul pentru a satisface chiar și cele mai aspre cerințe în moda feminină și suntem într-o continuă evoluție datorită deschiderii noastre spre noi stiluri de îmbrăcăminte. Deținem tehnologii patentate internațional de manufactură și canale de distribuție pentru branduri de îmbrăcăminte, care ne permit să oferim clientelor noastre o varietate de rochii, pantaloni, compleuri sau topuri potrivite pentru orice sezon.

Filosofia din spatele brandului Larissa Fashion este de a oferi cu pasiune clientelor noastre expertiza de design și tehnologia de producție la nivel internațional în fiecare piesă vestimentară creată de noi. Având sediul în Pitești, suntem un punct de referință în ceea ce privește producția de haine de calitate pentru femei.

Suntem un brand într-o continuă evoluție și ne axăm pe căutarea de noi parteneriate, pentru a valorifica idei inovatoare și rafinate pentru a continua să inspirăm femeile din România.

Larissa Fashion este brandul feminității tale și sursa ta de inspirație în fiecare zi!