TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Dreptul de autor ale Larissa Fashion asupra informatiilor publicate pe site

2. Produsele si serviciile oferite de LF pe site-ul LarissaFashion, politica de preturi

3. Plata produselor

4. Livrarea produselor

5. Garantia produselor

6. Informatii despre returul produselor cumparate

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul Larissa Fashion

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

10. Politica de confidentialitate

11. Dispozitii finale

Site-ul www.LarissaFashion.ro, numit în continuare Larissa Fashion (LF), este proprietate a Sales Larissa Fashion SRL , cu sediul social în Pitești, Str. Constructorilor, Nr. 3C, Bl. S2A, Sc. A, Et. 6, Ap. 55, CUI 43586192.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor  și condițiilor  de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. LF își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită „Termeni și condiții”.

LF garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Larissa Fashion si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor LF fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre Larissa Fashion este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atata timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru LF sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a LF asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului Larissa Fashion – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea LF si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul LF a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Larissa Fashion numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de LF pe site-ul Larissa Fashion, politica de preturi

LF isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Larissa Fashion sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile prezentate nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari LF. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii produsului.

Continutul Larissa Fashion (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) reprezinta proprietatea LF. LF si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul LarissaFashion.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs). Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Livrarea produselor se face oriunde în țară (România), prin intermediul firmelor de curierat rapid.

TERMENUL DE LIVRARE al produselor este cuprins între 24 de ore și 5 zile lucrătoare. Pentru a vedea în cât timp ajunge un produs la dvs.  verificați termenul de livrare în pagină produsului respectiv.
NU facem livrări prin Poșta Română. LF își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

Costurile de livrare sunt:
-21 de lei, cost fix pentru transport.
Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat DPD CURIER.
În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factură constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației române în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comandă și cu nevoile acestuia.

LF își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de LF care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve,  acțiuni  guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste,  răscoale,  tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră  conform uzanțelor  legii românești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de LF față de orice client în  cazul nelivrarii sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de LF de la acest client.

5. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si formularul de retur completat.

In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

6. Informatii despre returul produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu Larissa Fashion fara a invoca un motiv, in termen de 30 zile calendaristice, conform ord. 34/2014, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 30 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din LarissaFashion.ro pot fi returnate conform legii, in 30 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email la saleslarissafashion@gmail.com intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, si formularul de retur completat.

LarissaFashion.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 2 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul LarissaFashion.ro sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul Larissa Fashion

LF isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

LF nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii LF si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa saleslarissafashion@gmail.com

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul Larissa Fashion este gazduit de serverele unei terte firme. LF nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. LF nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Larissa Fashion. LF nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Larissa Fashion. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului Larissa Fashion este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. LF detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului Larissa Fashion pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Larissa Fashion mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, LF nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

LF isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca LF are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

10. Politica de confidentialitate

LF garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre LF pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre LF nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa saleslarissafashion@gmail.ro, sau prin posta la adresa: Strada Nicolae Balcescu, nr. 91, Pitesti Judet. Arges

LF se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Larissa Fashion sunt transmise pe cale electronica, LF nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, LF va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre LF sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului LF, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. LF nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

LF certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

1. dreptul de a cere LF sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

2. dreptul de a cere LF sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

3. dreptul de a cere LF sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

4. dreptul de a cere LF sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa saleslarissafashion@gmail.com sau prin posta, la adresa: Strada Nicolae Balcescu, nr. 91, Pitesti Judet. Arges. Larissa Fashion foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

LF nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. LF nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Larissa Fashion in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Larissa Fashion, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre LF a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Larissa Fashion, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Larissa Fashion si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

LarissaFashion.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Afla mai multe de aici

11. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Larissa Fashion si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Larissa Fashion, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.