Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Cupon de reducere 60%

SKU: HALLOWEEN60
0,00 RON

Disponibilitate: In stoc

HALLOWEEN60, sperietoarea preţurilor in perioada 27 octombrie – o1 noiembrie
Foloseste in site-ul www.LarissaFashion.ro cuponul HALLOWEEN60 si vei beneficia de o reducere de 60% la toate produsele.

Detalii

HALLOWEEN60, sperietoarea preţurilor in perioada 27 octombrie – o1 noiembrie Foloseste in site-ul www.LarissaFashion.ro cuponul HALLOWEEN60 si vei beneficia de o reducere de 60% la toate produsele Ne uităm cu regret la octombrie cum se deşiră încet-încet. De cîţiva ani, costumele de Halloween parcă vorbesc româneşte. Strigătul de chemare la origini se pierde în surprize plăcute sau înfricoşătoare. Dar stai! În colecţia de haine Larissa Fashion, negrul nu este ”bau-bau” aşa cum s-ar crede. Tot ce ne dorim este ca speciala sărbătoare să sperie doar preţurile. Reuşita în proporţie de 60 la sută, nu este o glumă, ci mai degrabă o realitate.Cu siguranţă, în zilele următoare, masca de Halloween are în vizorul ei doar costurile. Cât priveşte celelalte culori, numai bucurie! Doar gecile, paltoanele, pantalonii, bluzele, cămăşile ori rochiile poartă zâmbetele clientelor pregătite să le scoată la plimbare, întâlniri de afaceri, birou sau restaurant. Fără să cunoască odihna, toamna lasă penelul să se joace pe chipul ei. Nu întîmplător, Larissa Fashion, prin magazinul fizic sau online ne uimeşte cu bogăţia de culori şi modele de haine de damă, ale căror reduceri de preţuri de 60 la sută te lasă fără grai.

Livrarea produselor se face oriunde in Romania, prin intermediul unor firme de curierat rapid.

Plata produselor comandate de pe site-ul LarissaFashion.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs).

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului

Costurile de livrare sunt:
- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 150 RON
- 17 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 150 RON

Livrarea se face prin TNT Romania, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu TNT Romania.

Ai cumparat un produs si te-ai razgandit, nu-i nimic, poti sa il returnezi.

Te rugam numai sa ne anunti in termen de 14 zile calendaristice si sa ni-l trimiti in maxim 30 de zile calendaristice printr-un curier rapid.

Inainte de returnarea produsului, te rugam sa anuntati telefonic sau pe email intentia de a returna un produs sau mai multe produse.

Telefon:0744373666
Email: comenzi@larissafashion.ro
Adresa: Bld. Nicolae Balcescu nr. 91,Pitesti, Arges

Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.